Concept Street maakt Celebrity Apprentice voor Videoland
vrijdag 25 maart 2022

Concept Street maakt Celebrity Apprentice voor Videoland

De business-skills van tien BN’ers worden flink op de proef gesteld in het eerste Nederlandse seizoen van Celebrity Apprentice. In een felle strijd komen ze erachter wie de beste ondernemer is.

Onder leiding van de Rotterdamse selfmade miljonair Michel Perridon en zijn twee assistentes Julie en Marie Reinders, wordt een messcherp oordeel geveld over de kennis en kunde van de tien deelnemers. Wie heeft de beste business-skills en wordt aan het einde van de race gekroond tot winnaar? Celebrity Apprentice is vanaf 8 april wekelijks op vrijdag te zien bij Videoland.

Het seizoen wordt afgetrapt met de kennismaking tussen Michel Perridon en de deelnemers, die in twee samengestelde teams aan de slag gaan met hun allereerste opdracht. Alles draait hierbij om creativiteit, communicatievaardigheid en ondernemerschap. Perridon biedt de teams de kans om met hun eigen beeldmerk geld te verdienen voor een zelf uitgekozen goed doel. Onder leiding van twee geselecteerde teamcaptains maken de groepen kunstwerken van drie teamleden.

Uiteindelijk dienen deze creaties zo goed mogelijk verkocht te worden op een veiling, waar ze ook zélf de kopers moeten regelen. En wat de deelnemers niet weten, is dat iemand van hun fanatieke team een stiekeme spion bijkt te zijn. De captain van het winnende team verdient geld voor zijn of haar gekozen goede doel. Het verliezende team blijft achter in de boardroom. Eén van hen wordt door Perridon ontslagen en moet de wedstrijd onmiddellijk verlaten.

De kandidaten die de uitdaging aan gaan zijn; mediapersoonlijkheid Michella Kox, artiest en ondernemer Bizzey, YouTuber Jessie Maya, artiest Sjaak, tv-maker en schrijfster Catherine Keyl, hygiëne-expert Rob Geus, hoofdredacteur en journaliste Justine Marcella, ex-volksvertegenwoordiger Henk Krol, presentatrice en analist Anouk Hoogendijk en televisionair Maxim Hartman.

Celebrity Apprentice wordt geproduceerd door Concept Street.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen