Woensdag 17 januari 2018

Comedy Central presenteert The Roast of Giel Beelen

Viacom-zender Comedy Central maakte donderdag bekend dat dj Giel Beelen de nieuwe hoofdgast is van de tweede Nederlandse editie van The Comedy Central Roast of…

Als zogenaamde ‘shock-jock’ shockeerde hij regelmatig. Maar wat voor ‘shock-jock’ ben je eigenlijk als je het niet kan laten om achteraf toch steeds je excuses aan te bieden. Niet eens zo af en toe, maar echt altijd voor alles. 

Bovendien gaat Beelen nu zelf ook eens flink aangepakt worden in The Comedy Central Roast of Giel Beelen, te zien op woensdag 13 december om 20.30 uur op Comedy Central. 
 
The Comedy Central Roast of Gordon was vorig jaar de eerste succesvolle Nederlandse editie van het iconische Comedy Central programma. Nu is het de eer aan Beelen die onlangs NPO 3FM verruilde voor het commerciële Radio Veronica. 

Van Glazen Huis naar Glazen Mansion. Naast Gordon gingen onder meer Rob Lowe, Justin Bieber, Donald Trump, James Franco en Charlie Sheen hem al voor.
 
In The Roast of… worden Roastees geconfronteerd met gênante momenten en hun opvallende eigenschappen. Onder leiding van een messcherpe ‘Roast Master’ krijgt Beelen het vuur aan de schenen gelegd door zijn ‘frenemies’, bestaande uit een panel van bekende Nederlanders die zich zijn collega’s, vrienden en vijanden noemen. 

Echter, geen hoor zonder wederhoor. Het vuur wordt extra opgestookt wanneer Beelen aan het einde van de show zijn vlijmscherpe repliek mag geven. 

Giel Beelen: “Ik vind het tof en een hele grote eer. Het is te gek dat Comedy Central het lef heeft gehad om de traditie te starten om elk jaar een Roast te houden en ik ben trots dat ik de tweede Roastee ben die plaats mag nemen op die erestoel.”

De productie van deze tweede editie is ook dit jaar in handen van MasMedia.

Bron: Viacom International Media Networks/BM
 

Bericht delen