Comedy Central brengt The Roast of Ali B
Donderdag 11 juli 2019

Comedy Central brengt The Roast of Ali B

Ali B mag zich alvast gaan voorbereiden om liefdevol, doch flink, geroast te worden door een panel van friends & faux. Ali B is namelijk de officiële Comedy Central Roastee van 2019. Dat maakte de comedyzender donderdag bekend.

De jaarlijkse roast traditie is op dinsdag 17 december te zien. Ali B wordt hiermee toegevoegd aan de Nederlandse Comedy Central Roastee Wall of Fame met Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol. Wie er plaatsneemt in het Roast-panel wordt na de zomer bekend gemaakt.

Comedy Central heeft de internationale roast traditie van het merk vier jaar geleden naar Nederland gehaald en daarmee het roasten op de kaart gezet. Genomineerd worden voor The Comedy Central Roast is voorbehouden aan een select gezelschap en de Comedy Central Roastee moet een bewezen staat van dienst hebben in zijn of haar vakgebied.

Ali B past perfect in dit plaatje. “Ik ben al jaren fan van The Roast. Voorwaarde voor mij om mee te doen, was dat het niet scherp en hard genoeg kan. Toen dat werd toegezegd, zei ik gelijk ja”, aldus Ali B.

“Wij hadden ons geen betere kandidaat dan Ali B kunnen wensen voor dit jaar”, zegt Maurice Hols, Executive Vice President Viacom Benelux, waar Comedy Central een onderdeel van is. “Iedereen kent Ali, hij wordt gerespecteerd in zijn vak, maar is niet bij iedereen even geliefd en dat is het perfecte profiel voor een Comedy Central Roastee. Daarnaast omarmt hij zelfspot en heeft hij vorig jaar op de loper bij The Roast of Johnny de Mol nog geroepen dat je alles over hem mag zeggen mocht hij geroast worden. Hij mag zijn borst nat gaan maken.”

Bron: Viacom Benelux/BM

Bericht delen