Dinsdag 16 januari 2018

Coaches The Voice Kids bekend

RTL 4 komt vanaf vrijdag 27 januari met The Voice Kids, een versie van The Voice Of Holland waar kinderen van 6 tot en met 14 jaar aan kunnen meedoen. Het originele format wordt hierbij zoveel mogelijk gehandhaafd. Het is een zoektocht naar muzikaal talent en de show heeft dezelfde programmaonderdelen (The Blind Auditions, The Battle en live de finale), maar telt minder afleveringen.

Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren The Voice Kids en het is gelukt om bijna alle coaches mee te nemen naar het nieuwe vrijdagavondprogramma: Angela Groothuizen, Nick & Simon en Marco Borsato zullen met hun kennis en ervaring de deelnemende kinderen stimuleren het beste in zichzelf naar boven te halen. Alleen VanVelzen kan aan deze reeks helaas niet mee doen. De periode waarin hij geen verplichtingen aangaat omdat zijn aanstaande vaderschap overlapt met de opnames van The Voice Kids.

Nog geen twee weken na de eerste kandidatenoproep voor het door Talpa geproduceerde The Voice Kids zijn de inschrijvingen al gesloten. In totaal zijn er 15.000 kinderen die zich hebben gemeld als kandidaat.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

 

Bericht delen