Chantal Janzen wordt jurylid in Duitse versie Holland’s Got Talent
dinsdag 6 juli 2021

Chantal Janzen wordt jurylid in Duitse versie Holland’s Got Talent

Na Ilse DeLange gaat ook Chantal Janzen aan de slag als jurylid in Duitsland. De presentatrice krijgt een plekje in het nieuwe seizoen van Das Supertalent, de Duitse versie van Holland’s Got Talent.

“Lieve mensen ik vind het een ongelofelijk grote eer dat ik gevraagd ben door RTL Deutschland om dit najaar voor deze zender plaats te nemen in de jury”, schrijft Janzen op Instagram. “Ik verheug me er ontzettend op om al het talent daar op het podium te zien!”

“Dus nonnen in Vught: here I come again, maar nu voor een Duitse opfriscursus!”, verwijst ze naar de Engelse les die ze daar kreeg voor de presentatie van het Eurovisie Songfestival.

De Duitsers kennen Chantal niet alleen van het Songfestival. In 2015 en 2016 presenteerde ze samen met Thore Schölermann twee seizoenen van de Duitse versie van The Voice Kids. Ook zat ze in de jury van Superkids – Die grössten kleinen Talente der Welt. In Nederland zat Janzen al zes seizoenen lang in de jury van Holland’s Got Talent.

In juni werd bekend dat Ilse DeLange komend seizoen plaatsneemt in de jury van Deutschland sucht den Superstar, de Duitse versie van Idols.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen