Dinsdag 16 januari 2018

Chantal Janzen presenteert nieuwe dansshow RTL 4

Chantal Janzen gaat het nieuwe dansprogramma van RTL 4 presenteren: Everybody Dance Now. Dit meldt zij woensdag aan het AD. Het programma richt zich op danstalent in de breedste zin van het woord. Jong, oud, solo, in groepen, van salsa tot breakdance en van linedance tot volksdansen. Alles kan en mag zolang de deelnemers de jury en het publiek maar weten te entertainen. RTL 4 maakt binnenkort bekend wie de drie juryleden zijn.

Op 6, 7 en 8 januari 2013 vinden in het Klokgebouw in Eindhoven de opnames plaats van de eerste drie afleveringen van Everybody Dance Now. Honderden danstalenten komen met familie en vrienden naar Eindhoven om te laten zien wat ze in hun mars hebben.

Het publiek speelt ook een belangrijke rol in Everybody Dance Now. Toeschouwers van de opnames krijgen een stemkastje waarmee zij elke act kunnen beoordelen. Nadat de jury heeft gestemd, bepaalt het publiek hoe hoog een kandidaat eindigt op de ranking voor de volgende ronde.

De productie van de show is in handen van Blue Circle. Vanaf vrijdag 22 februari is Everybody Dance Now acht weken lang te zien bij RTL 4.

Bron: AD/Klokgebouw.nl

Bericht delen