Chantal Janzen in nieuw seizoen Kees & Co
dinsdag 25 september 2018

Chantal Janzen in nieuw seizoen Kees & Co

Chantal Janzen gaat de rol van Coosje spelen in de nieuwe serie afleveringen Kees & Co die RTL 4 en Videoland in het voorjaar 2019 gaan uitzenden. Coosje is de vriendin van zoon Rudie (een rol van Tibor Lukács) en dus schoondochter van Kees.

Chantal Janzen: “Een droom die uitkomt, samenwerken met Simone Kleinsma en dan ook nog eens met een rol in een comedy-serie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken. Ik kan niet wachten om met de terugkeer van deze succesvolle serie weer heel veel families, jong en oud, voor de buis blij te kunnen gaan maken.”

Het is de eerste keer dat Simone en Chantal samen in een sitcom gaan spelen en de kijker kan zich verheugen op de komische herkenbare alledaagse scenes die dit gaat opleveren. Simone Kleinsma: “Eindelijk mag het leuke nieuws worden vermeld. Ik ben heel blij met Chantal als tegenspeelster. We hebben nog nooit eerder samen in eenzelfde productie gespeeld, maar we wilden het al zolang! Dat het niet een musical zou worden, maar in Kees & Co had ik natuurlijk ook niet kunnen bedenken.”

De populariteit destijds op RTL en nu op Videoland gaf RTL de aanleiding een nieuwe serie afleveringen te gaan maken. De vorige reeks was twaalf jaar geleden te zien. Kees & Co wordt geproduceerd door MediaLane en is vanaf voorjaar 2019 gelijktijdig te zien op RTL 4 en Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen