Woensdag 17 januari 2018

CCO Peter Mulder vertrekt bij SBS Broadcasting

Peter Mulder vertrekt bij SBS Broadcasting. Tot zijn vertrek blijft hij aan als adviseur voor het structureren van de nieuwe salesorganisatie. SBS is nu onderdeel van Talpa Holding. Mulder heeft zelf besloten zijn taken als Chief Commercial Officer neer te leggen.

“Bij mijn overstap naar SBS vijf jaar geleden, stond het bedrijf voor een enorme uitdaging. Met een zeer gedreven team hebben wij de relatie en samenwerking met klanten op veel vlakken uitgebouwd. Hierin gesteund door een steeds breder productportfolio. Het meest trots ben ik op de wijze waarop mijn team invulling heeft gegeven aan de samenwerking met Sanoma, waarvoor we de erkenning hebben gekregen in de vorm van een AMMA voor Beste Media-exploitant van het Jaar.”

SBS Broadcasting hoort sinds de zomer geheel bij Talpa. Onder leiding van Peter de Mönnink moet er vanaf volgend jaar een organisatie wordt neergezet die “aansluit bij de veranderende behoefte in de markt”, aldus Mulder. De Mönninks benoeming bij Talpa werd onlangs bekend. Mulder is ook voorzitter van Screenforce, de marketingorganisatie van de tv-branche.

Bericht delen