Catherine Keyl en Özcan Akyol in TV-Toppers
zaterdag 1 augustus 2020

Catherine Keyl en Özcan Akyol in TV-Toppers

Presentatrice Anita Witzier haalt met twee vakgenoten herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten. De één heeft haar sporen al lang verdiend, terwijl de ander nog aan de start staat van zijn carrière. TV-Toppers is zaterdag 1 augustus te zien om 20.30 uur op NPO 1.

In de derde aflevering zijn Catherine Keyl en Özcan Akyol te gast. Ze schelen 37 jaar, maar zijn beide uitgesproken televisiemakers die hun mening niet onder stoelen of banken steken. Catherine keek als volwassene pas voor het eerst televisie, maar kreeg toen de smaak meteen te pakken. Ze heeft inmiddels maar liefst vijftig jaar televisie-ervaring en is groot fan van de krantencolumns van Özcan.

En hoewel hij zichzelf nog steeds schrijver noemt, begint het tv cv van Özcan Akyol ook aardig te groeien. Hij maakte de serie De neven van Eus en het programma Sterren op het Doek en laat zijn interviewtalent zien in De Geknipte Gast. Samen blikken ze terug op hun mooiste tv-fragmenten.

En het vaste kijkerspanel, bestaande uit professionele grappenmakers Richard Groenendijk, Soundos el Ahmadi, Noortje Veldhuizen en Glodi Lugungu, kijkt elke aflevering vanuit hun gezamenlijke huiskamer gezellig mee.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen