Carlo Boszhard presenteert Married At First Sight
woensdag 20 november 2019

Carlo Boszhard presenteert Married At First Sight

Spannende tijden voor de twaalf deelnemers van Married At First Sight. Vanaf dinsdag 7 januari wagen namelijk niet vijf, maar zes koppels de sprong in het diepe door met elkaar te trouwen, zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben. Allen zijn gematcht door een team van experts op basis van de wetenschap en leggen hiermee het liefdes-lot compleet in hun handen.

Van screendagen, de ceremonie en alle perikelen die daarna volgen: presentator Carlo Boszhard volgt het bijzondere traject op de voet. Na vijf intensieve weken wacht de grote beslissing: blijven de koppels gelukkig getrouwd of worden de scheidingspapieren ondertekend? De nieuwe serie is twee keer per week om 20.30 uur te zien bij RTL 4, op dinsdag- en op de woensdagavond, waarbij op dinsdag 7 januari gestart wordt met een dubbele aflevering. De presentatie van het programma was van 2016 tot 2019 in handen van Peter van der Vorst.

Het team van experts bestaat uit de drie vertrouwde gezichten: Tila Pronk (relatiewetenschapper), Pablo Bakarbessy (psycholoog/coach) en Marcelino Lopez (psycholoog/relatietherapeut). Seksuoloog Eveline Stallaart, bekend van RTL Boulevard, is de nieuwkomer van het team. Na veel onderzoeken en overleg is het ze gelukt om uit het recordaantal van 3500 aanmeldingen zes koppels te vormen. Vier hetero-koppels, een homokoppel en een lesbisch koppel hebben volgens de deskundigen het hoogste slagingspercentage op relatiegebied en gaan de uitdaging met elkaar aan.

Na de zenuwslopende eerste ontmoeting bij het altaar en de wat ongemakkelijke trouwceremonie is het tijd voor het onbekende stel om elkaar echt te leren kennen tijdens de huwelijksreis. Eenmaal terug in Nederland worden ze geconfronteerd met een verplicht samenwoontraject, het leven van alledag, hun werkzaamheden maar ook vrienden en familie. Overleven zij de wittebroodsweken en zijn zij meant to be of valt het sprookje in duigen en wordt het huwelijk ontbonden?

Married At First Sight wordt geproduceerd door Vorst Media, het bedrijf dat is opgezet door Peter van der Vorst en sinds eind 2015 onderdeel is van Talpa.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen