Britt Dekker kondigt paardenbioscoopfilm aan
maandag 8 juli 2019

Britt Dekker kondigt paardenbioscoopfilm aan

Na een eigen YouTubekanaal en een tv-programma over paarden, gaat Britt Dekker nog een stapje verder. Ze komt dit najaar met een eigen bioscoopfilm: Whitestar, waarmee ze ook haar acteerdebuut zal beleven.

Britt stond aan de wieg van het idee dat door scenarioschrijver Michiel Peereboom is bewerkt en uitgeschreven is tot een bioscoopfilm, aldus filmdistributeur Just Film Distribution.

Whitestar moet een feelgood familiefilm worden over de bijzondere relatie tussen Britt en het afgedankte springpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar toch bijzondere talenten heeft haalt de eigenaar hem weer weg bij Britt om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als Britt en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt het paard een echte winnaar.

Naast Britt Dekker is ook Esra de Ruiter te zien in Whitestar. En ook niemand minder dan haar geliefde paard George doet mee. De regie is in handen van Jamel Aattache (Zwaar Verliefd!) en de première staat gepland voor begin oktober.

Bron: AD/BM

Bericht delen