Dinsdag 16 januari 2018

Brigitte van der Bijl Acquisitions Director Viacom

Viacom International Media Networks heeft Brigitte van der Bijl benoemd tot Acquisitions Director Comedy & Entertainment van haar zenders in Noord Europa.

In deze functie, die Van der Bijl vanaf 1 januari al op ad interim basis vervulde, is zij verantwoordelijk voor het aankopen van programma’s voor de Comedy Central zenders in Nederland, België, Zweden, Duitsland, Oostenrijk, Polen en Zwitserland, VIVA in Duitsland en Polen en Viacom Blink! ook in Polen. In haar nieuwe rol rapporteert zij rechtstreeks aan Daniel Reszka, Vice President (VP) Programming & Content Entertainment Northern Europe.

Maurice Hols, Senior Vice President en General Manager Comedy & Entertainment: “Brigitte is een expert als het aankomt op het aankopen van de juiste programmering voor onze zenders en heeft een uitstekende reputatie op dit gebied. Ik ben erg blij dat Brigitte deze nieuwe uitdaging aan wil gaan en dat zij Daniel, mij en ons team in deze nieuwe functie gaat ondersteunen om onze merken verder te versterken.”

Bron: Viacom International Media Networks/Broadcast Magazine

Bericht delen