Article header image

Bridget Maasland wordt het gezicht van Net5

Bridget Maasland is vanavond voor het laatst te zien als presentatrice van Shownieuws. De presentatrice neemt afscheid omdat ze het gezicht van Net5 wordt. Daar gaat ze onder andere het reality-programma Bridget in Hollywood maken en het verslag van de Oscar-uitreiking presenteren.

Maasland maakte in 2012 de overstap van RTL naar SBS6. Ze ging daar onder meer de kookshow Menu van Oranje en de late editie van Shownieuws presenteren. Het kookprogramma mislukte, maar haar plek bij Shownieuws bleef, ook toen de late editie van het programma op de schop ging.

Voor het nieuwe Net 5-programma gaat ze op bezoek bij bekende en onbekende Nederlands die carrière hebben gemaakt in Hollywood. Zendermanager Carter Duong is enthousiast over de samenwerking: “Ze is een autoriteit op shownieuwsgebied door haar werk voor Shownieuws en daardoor geknipt voor Bridget in Hollywood. Haar veelzijdigheid en ruime ervaring zijn een prachtige toevoeging aan het vernieuwde Net5.”

Maasland heeft zin in de nieuwe klus. “Dit is op mijn lijf geschreven en het is te gek om een bijdrage te leveren aan de nieuwe koers van Net5.”

Bron: SBS/Broadcast Magazine

Bericht delen