Woensdag 17 januari 2018

Boyband Fource pakt titel Junior Songfestival

Na maandenlange voorbereiding en een zinderende finale mag de boyband Fource zich de grote winnaar van het Junior Songfestival noemen. De groep mag Nederland vertegenwoordigen voor een miljoenenpubliek tijdens de internationale finale in Georgië.

Met hun sterke moves, aanstekelijke energie en gouden stemmen kon de vakjury niet om Fource heen en pakten Niels (12), Ian (13), Jannes (14) en Max (14) de titel. 

Fource is tijdens de auditieperiode door het Junior Songfestival samengesteld en de jongens blijken een perfecte match. De vakjury heeft alle vertrouwen in de jongens. “Ik weet het nu al, heel Nederland wordt fan van jullie! Iedereen koopt straks jullie posters en hangen ze boven hun bed. Dat wordt één groot gekkenhuis”, aldus een enthousiaste Tim Douwsma. 

Momenteel wordt speciaal voor de boyband een Nederlandstalig nummer geschreven waarmee Fource Nederland gaat vertegenwoordigen in Georgië. Elke woensdag en vrijdag zijn de voorbereidingen van Niels, Ian, Jannes en Max voor de internationale finale te volgen op de website van Zapp en YouTube.

Het Junior Eurovisie Songfestival in Georgië is op 26 november om 15.55 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen