Woensdag 17 januari 2018

Boszhard en Moors terug bij RTL 4

De TV Kantine komt na een jaartje sabbatical terug bij RTL 4. Carlo Boszhard en Irene Moors zijn vanaf zaterdag 29 oktober weer te zien. In dit achtste seizoen ondergaat het duo opnieuw spectaculaire transformaties die tot in detail zijn uitgewerkt.

Nieuwe types die de De TV Kantine aandoen zijn onder anderen Angela Schijf, Dinand Woesthoff, Arjen Lubach, Eva Simons, Philippe Geubels en Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven uit Heel Holland Bakt.

Vertrouwde gastspelers zoals Chantal Janzen, Jim Bakkum en Ruben Nicolai leveren ook deze reeks weer hun bijdrage. Daarnaast opent De TV Kantine haar deuren voor BN’ers Buddy Vedder en Ferry Doedens die in de huid kruipen van de Dance Dance Dance-jury. Familie Kruys-actrice Elise Schaap verandert in de altijd in het oog springende Sylvie Meis.

Programma’s die gepersifleerd worden zijn onder meer Gieren met Goor, Expeditie Robinson, Dance Dance Dance, Linda’s Zomerweek, Graf zonder Naam, Andere Tijden, Rad van Fortuin en Met De Deur In Huis.

Gedurende het seizoen zijn er twee specials te zien met als thema Star Wars en is een aflevering gebaseerd op de Disney kaskraker Inside Out.

De TV Kantine wordt geproduceerd door Making Herrie en RTL. Uitzending: RTL 4, wekelijks vanaf zaterdag 29 oktober tussen 20.00 uur en 20.40 uur.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen