dinsdag 16 januari 2018

Borsato maakt presentatiedebuut bij EO

Op woensdagavond 10 juni is het programma Friends for War Child te zien bij de EO op NPO 1. Marco Borsato en zijn dochter Jada (12), Tooske Ragas, Nelleke van der Krogt en Dotan geven die avond miljoenen oorlogskinderen op creatieve wijze een stem.

De presentatie is in handen van Tooske Ragas en Marco Borsato, die daarmee zijn presentatiedebuut maakt.

Friends for War Child is een anderhalf uur durend live programma waarin War Child laat zien wat het is om als kind in oorlog op te groeien. Speciaal voor deze uitzending zijn Marco en Jada, Tooske, Dotan en Nelleke op pad gegaan naar Libanon en Colombia. Ter plekke hebben zij items gemaakt met oorlogskinderen die zij laten zien tijdens deze tv-avond.

De items worden voorzien van livemuziek, gespeeld en gezongen door de gasten zelf. Zo zingen onder andere Marco en Jada samen het nummer Samen voor altijd en zullen ook Marco en Tooske een duet doen. Ali B en Glen Faria verzorgen de livemuziek bij het item van Nelleke van der Krogt.

Friends for War Child is te zien op 10 juni om 21.25 uur bij de EO op NPO 1. De tv-avond wordt live uitgezonden vanuit het Agora Theater te Lelystad en is geproduceerd door I Care Producties.

Bron: EO/Broadcast Magazine

Bericht delen