Dinsdag 16 januari 2018

Boer zoekt Vrouw over de grens

Yvon Jaspers gaat voor de nieuwe serie van Boer zoekt Vrouw de grens over. In Boer zoekt Vrouw Internationaal helpt ze geëmigreerde Nederlandse boeren aan een Nederlandse partner.

Yvon Jaspers: “Al jarenlang krijgen we brieven van Nederlandse boeren die in het buitenland wonen en daar ook hun bedrijf hebben. Ze hebben net als al onze andere deelnemers die ene grote wens: het vinden van de ware liefde. Maar in een reguliere serie vliegen we niet zomaar de wereld over. Ik vind het daarom ook geweldig dat we nu de kans krijgen hen te helpen bij het zoeken naar de liefde. Spannend voor deze boeren, maar ook voor de vrouwen die gaan schrijven. Durven zij het aan voor de liefde de grens over te gaan? Ik kan niet wachten tot we deze boeren kunnen voorstellen!”

Deze internationale reeks wijkt af van de reguliere uitzendingen. In september is de kick-off waarin vier boeren zich voorstellen aan het publiek. Deze vier boeren worden gedurende de hele reeks gevolgd; er valt niemand af. Ze ontmoeten de briefschrijfsters tijdens een speeddate, gaan op dagdate en vervolgens gaan de vrouwen van hun keuze mee naar de boerderij in het buitenland.

De kick off van Boer zoekt Vrouw Internationaal is te zien op zondag 8 september om 20.20 uur op Nederland 1.

Bron: KRO

Bericht delen