BNNVARA werkt aan nieuw seizoen van All Stars
zaterdag 11 april 2020

BNNVARA werkt aan nieuw seizoen van All Stars

Regisseur Jean van de Velde werkt aan een nieuwe reeks van de serie All Stars. Dat hebben BNNVARA en producent Rolf Koot bekendgemaakt. De serie zal All Stars & Zonen gaan heten.

Volgens het AD keren de oorspronkelijke acteurs die in de eerste editie uit 1997 speelden terug in de serie. Het is de bedoeling dat de eerste afleveringen in juni en juli worden opgenomen, maar dat kan ook later worden door het coronavirus. Acteurs die bekend zijn van All Stars zijn onder anderen Kasper van Kooten, Raymi Sambo en Thomas Acda. Het oorspronkelijke personage van Hero werd gespeeld door Antonie Kamerling, die in 2010 overleed. Hij wordt niet vervangen door een andere acteur.

“We begonnen onlangs weer na te denken hoe het nou met onze mannen zou gaan”, stelt scenarist en regisseur Jean van de Velde. “De helden van weleer zijn ouder geworden en staan nu achter de bar van de club, of zijn penningmeester geworden. Hun zoons zijn nu aan de bal”. Wie de zoons gaan spelen, willen de makers nog niet prijsgeven.

Bron: AD/BM

Bericht delen