BNNVARA-talkshow Na het Nieuws start op 1 oktober
vrijdag 21 september 2018

BNNVARA-talkshow Na het Nieuws start op 1 oktober

Vanaf 1 oktober presenteert Renze Klamer dagelijks de actuele BNNVARA-talkshow Na het Nieuws, na het NOS Journaal van 20.00 uur, op het themakanaal NPO 1 Extra.

Na het Nieuws geeft verdieping en duiding bij onderwerpen uit het NOS Journaal door een frisse lichting talkshowgasten. Renze Klamer ontvangt een nieuwe, jonge generatie opiniemakers, politici, ondernemers en deskundigen over nieuws op het gebied van economie, politiek, misdaad, sport, wetenschap, kunst en cultuur. Na het Nieuws is elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1 Extra. Met ingang van 9 oktober wordt de talkshow ook herhaald op NPO 1, na het NOS Journaal van 13.00 uur.

Renze Klamer: “Het programma heeft de ambitie om een kweekvijver te zijn voor nieuw talent. Aan de grote talkshowtafels zitten regelmatig dezelfde bekende gasten, natuurlijk omdat ze kundig en welbespraakt zijn, maar ook de jongere generatie heeft kennis van zaken. Aan mij de eer om samen met deze talenten dit nieuwe talkshowavontuur aan te gaan.”

Renze Klamer maakte in september 2018 de overstap naar BNNVARA. Daarvoor werkte hij negen jaar bij de EO. Op NPO Radio 1 presenteerde hij samen met Robbert Meeder het doordeweekse avondprogramma Langs de Lijn En Omstreken. Ook had Klamer in 2014 en 2015 een vaste rol in het NPO 2-debatprogramma Arena en presenteerde hij op NPO 1 Extra de aftertalk van The Passion.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen