Dinsdag 16 januari 2018

BNN op zoek naar nieuw talent

Enthousiaste radio- en tv-talenten kunnen zich vanaf nu aanmelden voor BNN University, het opleidingstraject van BNN. De ‘feuten’ hoeven niet per sé kennis van zaken te hebben, zo meldt de omroep. ‘BNN is op zoek naar mensen die risico’s durven nemen, humor hebben en er helemaal voor willen gaan. De fijne kneepjes van het vak leren ze door workshops van professionals van binnen en buiten BNN en door meteen mee te werken aan de verschillende BNN-programma’s.’

Vanaf 2012 is er voor het eerst een winter- en een zomerlichting. Aanmelden voor de januari-klas kan tot 3 november op bnnuniversity.bnn.nl.

BNN University alumni hebben grote kans uiteindelijk voor of achter de schermen bij BNN te gaan werken. Dat het een opstapje naar een glansrijke radio- of tv-carrière kan betekenen, bewijzen onder andere Filemon Wesselink en Dennis Storm. Zij studeerden beide af aan BNN University en werken nu als presentator voor verschillende BNN programma’s. Maar ook achter de schermen zijn oud-studenten actief. Voorzitter en presentator Patrick Lodiers van BNN: “BNN University geeft je de kans. Maar kansen moet je ook willen zien en durven grijpen. Degenen die dat doen zijn de echte talenten! En die zijn bijzonder welkom.”

Vanaf januari start er ieder half jaar een nieuwe lichting Juniors aan de BNN University. Na het eerste half jaar stromen de beste studenten door als Senior. Zij krijgen de kans om zich een half jaar langer verder te ontwikkelen. Daarnaast ontgroenen ze natuurlijk de nieuwe lichting juniors. Na een jaar University gaan ze de wijde omroepwereld in.

Bron: BNN

Bericht delen