Article header image

BN'ers zijn Samen Single

In Samen Single gaan vijf bekende Nederlandse vrouwen op zoek naar een nieuwe liefde. Dit nieuwe Net5-programma wordt geproduceerd door Endemol en komt dit najaar op tv. Thuis via de webcam wisselen de vijf vrouwen onderling hun ervaringen uit en voorzien ze elkaar van gewenste, maar ook van ongevraagde adviezen. Dit doen ze onder toeziend oog van de kijker en onder begeleiding van Jack Valkering.

De bekende vrouwen die centraal staan in Samen Single zijn stuk voor stuk mooie, sterke en onafhankelijke vrouwen. Ze staan midden in het leven, zijn druk met hun carrière en kennen daar zowel het succes als de keerzijde van. Ze zijn op veel terreinen te benijden, maar op liefdesgebied wil het niet vlotten. Hun karakters zijn uiteenlopend, maar de dames hebben gemeen dat ze allemaal klaar zijn voor de ware. In Samen Single gaan ze hier gezamenlijk naar op zoek.

De dames worden in hun zoektocht geholpen door Jack Valkering (Pavlov en Café de Liefde). Hij geeft de dames wekelijks opdrachten waardoor ze bijzondere mannen ontmoeten, op onverwachtse dates gaan en in situaties terechtkomen waar ze anders nooit in zouden belanden. De deelneemsters worden binnenkort bekend gemaakt. Samen Single is vanaf donderdag 18 oktober vanaf 21.30 uur te zien bij Net5.

Bron: SBS Nederland

Bericht delen