dinsdag 16 januari 2018

BM april: Joosten, Timmer en IMTC

De cover van het aprilnummer van Broadcast Magazine wordt gesierd door Astrid Joosten, die in de serie Vakvrouw uitlegt waarom ze van onorthodox produceren houdt. Ook Gerard Timmer komt uitgebreid aan het woord over zijn eerste jaar bij BNN-VARA.

In de vaste rubriek Online Broadcast is onder andere aandacht voor NPO’s 3LAB en verder natuurlijk alle aspecten rond de opvallende deal tussen ITV en Talpa. De kijkcijfers van 13 februari tot en met 19 maart worden nader beschouwd en er wordt vooruitgeblikt op het Mediapark Jaarcongres. Ook de tweede International Media Top Convention (IMTC) in het Amstel Hotel komt volop aan bod in woord en beeld.

Verder in Broadcast Magazine 343 Wim Pel Productions, al ruim twintig jaar een begrip als het gaat om nasynchronisatie. Marc Pos heeft een nieuwe ‘videoboetiek’ geopend en voetbalregisseur Job Robbers trapt af in de nieuwe reeks Van de vloer.

Nog steeds geen abonnee van Broadcast Magazine? Schande! Aarzel niet, klik hier en maak gebruik van onze speciale actie!

Bericht delen