BM 368: IBC, IDTV en Kroeske
Woensdag 17 januari 2018

BM 368: IBC, IDTV en Kroeske

De printeditie van mediavakblad BM verschijnt vandaag. Nummer 368 heeft onder andere een uitgebreide special over IDTV naar aanleiding van het veertigjarig jubileum van de producent én schenkt ook veel aandacht aan oprichter Harry de Winter.

Hij was te gast tijdens de Broadcast Media Society en werd geïnterviewd door Robert ten Brink. Zie BMTV voor een pakkende impressie. Verder natuurlijk een terugblik op de IBC, die de 50e editie beleefde. Harm Edens ontmoet in zijn vaste interviewserie ditmaal Jan Douwe Kroeske en in Haagse Zaken een gesprek met Dilan Yeşilgöz, mediawoordvoerder van de VVD in de Tweede Kamer.

BM biedt ook weer de bekende vaste rubrieken (in productie en net af, kijk- en radiocijfers, transfers, Ondertussen in Genève) en columns. In de serie Van de vloer ditmaal drone operator Wendel Nooren en scenarioschrijfster Tamara Bos komt uitgebreid aan het woord in de reeks Vakvrouw. Zij verzorgde ook een masterclass die BM voor het eerst organiseerde en waarop uiteraard wordt teruggeblikt, met in de online editie ook een grote fotocollage. En Edwin Valent heeft een ‘Brute Broadcast Beleving’ bij de Duitse ZDF.

Nog geen abonnee? Schande! Klik hier en maak dat verzuim meteen goed.

Bron: BM

 

Bericht delen