BM 364: Tweebeeke, Volmer, Müller, De Ruiter en Bán
Woensdag 17 januari 2018

BM 364: Tweebeeke, Volmer, Müller, De Ruiter en Bán

BM 364, die 9 juni zal verschijnen in print en digitaal, is qua inhoud weer rijk gevarieerd. Zo zijn in de 100 pagina’s tellende editie uitgebreide interviews te vinden met Mariëlle Tweebeeke, Frank Volmer, Jan Müller, Marco de Ruiter en Anuska Bán.

Verder ontdekt Edwin Valent tijdens de Variety Entertainment & Technology Summit in New York hoe Amerikanen net als wij worstelen met hoe ze de nieuwe mediawereld moeten omarmen. Wytse Vellinga houdt een even enthousiast als leerzaam pleidooi voor het fenomeen Mobile Journalism, terwijl de discussie over de impact van data science, gevoerd door drie specialisten aan de BM-tafel, bepaald onthullend en verhelderend mag worden genoemd.

Datzelfde geldt voor de uitspraken van Ster-baas Frank Volmer, die in zijn voorbeschouwing op het Media Jaarcongres (29 juni, BM-lezers krijgen korting) geen blad voor de mond neemt. Beeld en Geluid-directeur Jan Müller lardeert de uitgebreide beschouwing van het twintigjarig bestaan van zijn instituut met het nodige nieuws, kersvers managing director Benelux Marco de Ruiter neemt de FOX-zenders openhartig onder de loep en Mariëlle Tweebeeke gaat te biecht bij Harm Edens.

Sven Kockelmann is prettig ontregelend tijdens de Broadcast Media Society over de toekomst van radio, TAPES staat na dertig jaar nog fier overeind en eindredacteur Maarten Remmers geeft in de rubriek Goed Bekeken een heerlijk inkijkje in de keuken van de Keuringsdienst van Waarde. Bovendien wordt teruggeblikt op het eerste AV Festival, dat meer aanloop had verdiend. Nog geen abonnee? Dan gauw hier doen!

Bron: BM

Bericht delen