Dinsdag 16 januari 2018

Bloed, Zweet en Tranen zoekt nieuwe Hazes

In het nieuwe SBS 6-familieprogramma Bloed, Zweet en Tranen, zoeken André jr. en Roxeanne Hazes de nieuwe volkszanger of -zangeres van Nederland. Het wordt een oer-Hollandse talentenshow waarin André jr. en Roxeanne met elkaar de strijd aan gaan om wie de beste Hazes-opvolger kan vinden. Beiden krijgen hierbij hulp van een ervaren Nederlandse artiest. In een spectaculaire live finale zal uiteindelijk de kijker bepalen wie gekroond wordt tot dé nieuwe zanger van het Nederlandse volkslied.

In Bloed, Zweet en Tranen krijgt Nederlandstalig zangtalent een kans om door te breken bij het grote publiek, SBS 6 wil hiermee het Nederlandse lied weer een groot podium geven. Met André Hazes, de ultieme volkszanger van Nederland als vader, zit het nationale volkslied bij zijn kinderen letterlijk in het bloed. Dit maakt hen de ideale juryleden voor de keuze van dit nieuwe talent. Niet alleen de klassiekers van Hazes zelf maken deel uit van het repertoire. Ook hits van bijvoorbeeld Frans Bauer, Jan Smit, Guus Meeuwis, Gerard Joling of Jeroen van der Boom zullen de revue passeren.

Bloed, Zweet en Tranen wordt geproduceerd door Talpa. Kandidaten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via www.sbs6.nl/bloedzweetentranen.

Bron: SBS 6

Bericht delen