BlazHoffski maakt Foute Vriendinnen voor RTL 5
Donderdag 26 april 2018

BlazHoffski maakt Foute Vriendinnen voor RTL 5

Naast Ilse Warringa (De Luizenmoeder) en Anne-Marie Jung behoren Tina de Bruin (Wakker Worden), Jelka van Houten (Jeuk) en Anniek Pheifer (Bitterzoet) tot het Foute Vriendinnen-team. In het dagelijks leven zijn het echte boezemvrienden, maar nu zetten zij elkaar flink voor schut in het nieuwe programma Foute Vriendinnen. Het programma is vanaf donderdag 17 mei wekelijks te zien bij RTL 5.

Foute Vriendinnen heeft het format van Impractical Jokers, dat wereldwijd te zien is. Nederland is het eerste land dat met een vrouwenversie komt. De vriendinnen gaan niets uit de weg en zorgen wekelijks voor komische taferelen. Ze worden samen in alledaagse omstandigheden gebracht, waarbij één van hen een oortje in krijgt.

Via het oortje fluisteren de anderen haar de gekste dingen in, die zij moet zeggen tegen nietsvermoedende mensen. De opdrachten gaan vaak behoorlijk over de schreef, waardoor zij enorm voor het blok gezet worden. Opdrachten niet goed uitvoeren, betekent namelijk een passende straf, en daar wil iedereen ver vandaan blijven. Een verborgen camera registreert de uiteenlopende reacties op de gewaagde en gênante opmerkingen.

Foute Vriendinnen wordt geproduceerd door BlazHoffski Productions en is te zien vanaf 17 mei om 21.30 uur bij RTL 5.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen