Article header image

Binnenstebuiten krijgt weekendeditie

Het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten krijgt volgend jaar een weekendeditie. Vanaf 9 januari worden iedere zaterdagmiddag een aantal hoogtepunten uit BinnensteBuiten in een vijftig minuten durende special opnieuw uitgezonden.

BinnensteBuiten is sinds oktober iedere werkdag te zien op NPO 2 en heeft inmiddels een grote groep vaste groep kijkers aan zich gebonden. Het programma biedt een kijkje binnen- en buitenshuis waarbij mensen vol liefde en op een inspirerende manier vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur of indrukwekkende moestuin. Een aantal experts geeft advies op het gebied van koken, klussen en tuinieren.

Eindredacteur Harmke Schaart is blij met de uitbreiding in het weekend: “Op deze manier kunnen we ook de mensen bereiken die door de week in de vooravond nauwelijks tijd hebben om televisie te kijken. We zijn verrast door de grote respons en hebben veel zin om het programma volgend jaar uit te bouwen. We merken aan de reacties dat kijkers het waarderen dat duurzaamheid in BinnensteBuiten een belangrijk thema is, zonder dat er nadruk op ligt.”

Bron: KRO-NCRV/Broadcast Magazine

Bericht delen