Woensdag 17 januari 2018

Bijzondere première voor Videolandserie Soof: Een Nieuw Begin

De nieuwe Videolandserie Soof: Een Nieuw Begin krijgt een bijzondere première. Op maandag 13 november wordt in Tuschinski Amsterdam de rode loper uitgerold voor bekend en onbekend Nederland.

Aflevering 1 en 2 van het eerste seizoen worden op groot doek vertoond in aanwezigheid van cast en crew.

Ook publiek kan kaarten kopen voor deze bijzondere vertoning op 13 november in Amsterdam. Daarnaast vinden er op woensdag 15 november speciale VIP-nights voor het publiek plaats door het hele land in Kinepolis bioscopen. 

Soof: Een Nieuw Begin komt voort uit de succesvolle speelfilms Soof 1 en Soof 2, die respectievelijk 780.000 en 897.000 bezoekers naar de bioscoop trokken. Daarnaast raakten nog eens miljoenen Nederlanders geboeid tijdens de tv-premières bij RTL 4. De serie gaat verder waar de tweede speelfilm eindigt, maar kan ook los van de speelfilms bekeken worden.

Soof (Lies Visschedijk) heeft tijdelijk haar ex Kasper (Fedja van Huêt) bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van living-divorced-together levert naast herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen…

Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn zijn net als in de films ook in de serie te zien. Roos Dickmann vervangt Lobke de Boer als Soofs tienerdochter Sacha. Nieuw aan de cast toegevoegd zijn Elise Schaap, Barbara Sloesen, Gustav Borreman en Peter Vandemeulebroecke.

Soof: Een Nieuw Begin is evenals de films ontwikkeld en geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films en Hanneke Niens en Hans de Wolf van KeyFilm. De serie is gemaakt in opdracht van RTL/Videoland, naar een verhaal van Marjolein Beumer (Soof 1 & 2), geschreven door Luuk van Bemmelen, Edward Stelder, Anna Pauwels en Nienke Römer. De regie is in handen van Anne de Clercq, Pieter van Rijn en Frank Krom.

Bron: RTL Nederland/BM
 

Bericht delen