woensdag 17 januari 2018

Bijna 37.000 pay per views voor Ajax-Feyenoord

Op de dag van Ajax-Feyenoord, zondag 2 april, zijn er via Ziggo bijna 37.000 FOX Sports Eredivisie dagpassen aangeschaft. Het is daarmee voor Ziggo het meest succesvolle pay per view event ooit voor FOX Sports Eredivisie. 

In totaal bij alle aanbieders is Ajax – Feyenoord afgelopen zondag ruim 50.000 keer los besteld. Een FOX Sports Eredivisie dagpas is bij Ziggo verkrijgbaar voor € 7,95. Met een dagpas kan men 24 uur lang kijken naar live wedstrijden en programma’s op FOX Sports Eredivisie. De kosten voor een abonnement op FOX Sports Eredivisie bedragen € 17,95 per maand.
 
Met ingang van seizoen 2016/17 is de beschikbaarheid van FOX Sports Eredivisie in de Nederlandse huishoudens fors gegroeid. De live tv-zender van het Eredivisie voetbal introduceerde afgelopen zomer met succes een nieuw samenwerkingsmodel met veertien tv-aanbieders zoals KPN, Caiway en Delta. Sindsdien profiteert de consument van aanzienlijk lagere prijzen voor FOX Sports Eredivisie. Zo is FOX Sports Eredivisie 1 bij DELTA al verkrijgbaar voor € 4,95. Klanten met KPN Compleet krijgen het volledige FOX Sports Eredivisie voetbal gratis toegevoegd aan hun pakket.
 
De Klassieker Ajax-Feyenoord verbrak vorige week voor de derde keer dit seizoen het kijkcijferrecord. Met 869.000 kijkers (SKO, 6+) was het de best bekeken wedstrijd op FOX Sports Eredivisie tot nu toe. Via FOX Sports GO, de service waarmee abonnees ook live kunnen kijken via online of mobiel, keken er nog eens 50.000 mensen.

Bron: FOX Sports/BM

Bericht delen