Big Brother start 4 januari op RTL 4 en RTL 5
donderdag 19 november 2020

Big Brother start 4 januari op RTL 4 en RTL 5

Na de bekendmaking van het presentatieduo Geraldine Kemper en Peter van de Veire is nu ook onthuld wanneer de comeback van Big Brother op televisie te zien is.

Op maandag 4 januari 2021 gaat het kersverse seizoen van Big Brother van start. Het nieuws werd woensdag door het programma op Instagram naar buiten gebracht.

‘De eerste aflevering wordt uitgezonden bij zowel RTL 4 als RTL 5 in Nederland en VIER in Vlaanderen. Daarna zie je iedere werkdag een reguliere aflevering op RTL 5 en VIER en elke donderdag een live show. En natuurlijk volg je 24/7 de bewoners via de livestream op Videoland.’

Big Brother werd ontwikkeld door John de Mol en in 1999 voor het eerst uitgezonden door Veronica. Het programma, waarin de bewoners van een afgesloten huis in Almere 24 uur per dag werden gevolgd, ontpopte zich tot een hype. De finale werd bekeken door meer dan 3,5 miljoen kijkers. Er volgden nog vijf, minder succesvolle, seizoenen op Veronica, Yorin en Talpa.

Big Brother wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland in samenwerking met Lecter Media. Het nieuwe Big Brother-huis is inmiddels opgebouwd naast het kantoor van EndemolShine in Amsterdam en is coronaproof.

Bron: RTL Boulevard/BM
Foto: Wim van de Genachte/RTL

Bericht delen