Big Brother geeft alle macht aan de kijker
dinsdag 9 maart 2021

Big Brother geeft alle macht aan de kijker

115 camera’s, 68 dagen op de teller, acht overgebleven bewoners, zeven exits, vier vrijwillige vertrekken en 0 privacy: zijn experiment heeft nog maar 32 dagen te gaan en daarom besluit Big Brother dat het anders moet. Hij geeft de kijker meer macht dan ooit: niet de bewoners zelf, maar de kijkers zullen gaan nomineren deze week.

Big Brother geeft dus deze week al zijn macht uit handen. Anders dan anders, bepaalt de kijker niet alleen welke bewoner het huis moet verlaten, maar ook in de eerste plaats wie er op de nominatielijst komen te staan. Een rol die normaliter was weggelegd voor de bewoners zelf.

Big Brother zal het nieuws op dinsdagochtend 9 maart aan de bewoners vertellen. Dit is meteen in de 24/7 livestreams te zien, als ook in de reguliere aflevering dezelfde avond. Wat de bewoners niet weten, is dat in plaats van twee, drie van hen genomineerd zullen worden.

Jill, Julie, Liese, Matt, Michel, Naomi, Nick en Zoey zijn de acht overgebleven bewoners in het Big Brother-huis. Er kan gestemd worden van dinsdag 9 maart van 12.00 uur tot woensdag 10 maart 12.00 uur via www.rtl.nl/bigbrother.

Julie is huismeester en kan niet genomineerd worden. De nominaties worden bekend in de aflevering van woensdag 10 maart. De ontknoping, waar de kijker beslist wie van de genomineerden het huis moet verlaten, is te zien in de Big Brother live-uitzending van donderdag 11 maart.

Big Brother wordt elke werkdag om 21.30 uur en elke zaterdag om 18.00 uur uitgezonden bij RTL 5 en Videoland. Elke donderdag is om 21.30 uur de liveshow Big Brother: Live te zien, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire. Bij Videoland kan via twee livestreams 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother-huis. Alle reguliere afleveringen en de wekelijkse liveshow zijn ook bij Videoland te zien.

Big Brother wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland, een label van Banijay Benelux, in samenwerking met Lecter Media.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Michel Schnater/RTL

Bericht delen