Bed & Breakfast terug bij MAX
vrijdag 19 maart 2021

Bed & Breakfast terug bij MAX

MAX komt terug met vijf nieuwe en vermakelijke afleveringen van Bed & Breakfast. In het programma testen enthousiaste b&b-houders elkaars onderneming.

De gasten mogen zelf bepalen wat zij hun verblijf waard vinden. Welke b&b wordt als beste beoordeeld? Bed & Breakfast is vanaf vrijdag 26 maart wekelijks om 20.30 uur op NPO 1 te zien.

Aflevering 1
In deze aflevering van Bed & Breakfast beginnen we in Zeeland. Ilse en Patrick runnen hier hun b&b. Patrick was vroeger profvoetballer in België en in hun verblijf hangt een muur vol met ingelijste voetbalshirts die hij kreeg of kocht op veilingen. De twee nemen hun gasten mee naar de plaatselijke voetbalclub voor een potje wandelvoetbal.

Ook Judith en Willem runnen hun b&b in Zeeland. De gasten logeren achterin het huis in het gedeelte van de oude vlasschuur. Judith en Willem nemen de gasten mee op tour door het dorp. De aflevering eindigt in Brabant bij Jorg en Ruud. Ze hebben genoeg vertier in de aanbieding; in de kelder van vijf meter onder hun pand is een bioscoop ingericht. Samen met hun gasten volgen ze een graffitiworkshop.

Bed & Breakfast
In Bed & Breakfast logeren drie stellen allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen