Dinsdag 16 januari 2018

Beau van Erven Dorens terug bij RTL

Beau van Erven Dorens keert terug bij RTL. Na een afwezigheid van vijf jaar tekende hij een contract voor drie jaar en is vanaf dit najaar te zien met het RTL 4-programma Real Men. In deze door Eyeworks geproduceerde zesdelige serie gaat een groep van vijf ‘echte’ mannen de ultieme uitdaging aan om hun gezondheid te verbeteren en fitter te worden.

Van Erven Dorens over zijn comeback: “Ik ben heel blij dat ik weer aan de slag ga bij RTL, de zender waar ik ooit ben begonnen en veel historie mee heb. Ik verheug me er zeer op om mij volledig te storten op de leuke, uitdagende en mooie programma’s die ik mag presenteren en maken.”

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL Nederland: “Ik heb altijd gezegd en gehoopt dat Beau terug zou keren naar RTL. Nu het moment daar is, zijn we erg blij. Hij is een zeer ervaren en getalenteerde presentator, die met zijn unieke toon, durf en jongensachtige nieuwsgierigheid veel kan toevoegen aan onze zenders. Ik merkte na een paar gesprekken alweer hoe ontzettend veel leuke ideeën en programma’s er zijn waar Beau enorm veel aan kan toevoegen. Ik verheug me zeer op zijn komst.”

Van Erven Dorens was sinds 2001 anchorman van RTL Boulevard en presentator van Dancing With The Stars, Deal or No Deal, Ik Hou Van Holland en Het Zesde Zintuig. In augustus 2009 maakte hij de overstap naar SBS waar hij onder meer Shownieuws presenteerde.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen