Beau van Erven Dorens presenteert Race Om De Ringen bij RTL 4
Zaterdag 16 oktober 2021

Beau van Erven Dorens presenteert Race Om De Ringen bij RTL 4

In het nieuwe programma Race Om De Ringen reizen zes verloofde koppels dwars door Jordanië, in een race om de huwelijksreis van hun dromen te winnen. Is hun liefde bestand tegen de ontberingen in de woestijn en de stress die deze race met zich meebrengt? En staan ze samen sterk genoeg om de andere stellen te verslaan?

Onder leiding van presentator Beau van Erven Dorens nemen de koppels het in verschillende, lichamelijk en geestelijk uitputtende opdrachten tegen elkaar op. Of het nu een spel op een drukke markt is, in de hete woestijn of hoog boven een kolkende rivier; de geliefden moeten volledig van elkaar op aan kunnen.

Tegelijkertijd kunnen ze de race alleen winnen door ook tactisch samen te werken met andere koppels. Het koppel dat tijdens de slopende afvalrace als laatste overblijft, wint een prachtige huwelijksreis.

Presentator Beau van Erven Dorens kwam op het idee tijdens een voettocht door de woestijn voor zijn programma Beaufort, waarin hij samen met een kameel vijf dagen en nachten door de woestijn van Wadi Rum in Jordanië trok. Beau: “Het wordt een geweldig avontuur, maar ook: afzien, afzien en nog eens afzien. Het is de ultieme relatietest en tegelijk een diplomatiek steekspel.”

Race Om De Ringen is een productie van EndemolShine Nederland, in samenwerking met Kale Jakhals Producties. Wanneer het programma te zien is bij RTL 4, wordt later bekend gemaakt.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen