Beau van Erven Dorens denkt aan einde tv-carrière
donderdag 8 september 2022

Beau van Erven Dorens denkt aan einde tv-carrière

Beau van Erven Dorens wil zijn televisiecarrière niet al te lang meer voort laten duren. De 51-jarige presentator vertelt in gesprek met het AD dat hij “niet oud wil worden op televisie”.

“Nu gaat alles goed en is alles leuk. Maar het leven is kort”, vindt Van Erven Dorens. “Ik verheug me erop om iets anders te gaan doen. Er zijn zo veel dingen. Beetje ondernemen, boeken schrijven, reizen, avonturen beleven. Ik heb wel honderd ideeën.”

De presentator, die bekend is van programma’s als RTL Boulevard en Five Days Inside, benadrukt dat hij weinig waarde hecht aan de schijnwerpers. “Een jaar of drie, vier”, antwoordt hij op de vraag hoelang hij nog door denkt te gaan met televisie maken. “Vergis je niet, ik zit er al heel lang op hè, sinds 1998. Ik zit niet te wachten op oud worden op televisie. Ik vind ook, de mensen die dat doen, het wordt er allemaal niet beter op.”

Een van de nieuwe dingen die Van Erven Dorens oppakt is het schrijven van een column voor MEZZA, de weekendbijlage van het AD. In gesprek met de krant vertelt de presentator geen onderwerpen uit de weg te gaan als het gaat om zijn privéleven.

“Ik wil op een kwetsbare manier stukjes schrijven over het leven, mijn leven, het gezin, de kinderen. Door al die leeftijden heen zie ik ze ontwikkelen, ploeteren, groeien. En het huis uit gaan.”

De presentator heeft er weinig moeite mee zichzelf bloot te geven. “Kwetsbaarheid is misschien wel het mooiste goed dat er is. Ik ben niet bang om mezelf te laten zien. Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik nergens meer bang voor hoef te zijn. Ben ik ook niet. Ik durf alles wel te zeggen en schrijven.”

Bron: AD/Nu.nl/BM

Bericht delen