Barry Atsma winnaar van Make Up Your Mind
zondag 16 mei 2021

Barry Atsma winnaar van Make Up Your Mind

Het programma Make Up Your Mind met presentator Carlo Boszhard was zaterdag eenmalig te zien bij RTL 4. De uitzending trok 1.218.000 kijkers, zo blijkt uit de gegevens van Stichting KijkOnderzoek.

Barry Atsma is de winnaar geworden van Make Up Your Mind. Met zijn outfit en performance wist hij het panel bestaande uit Fred van Leer, Nikkie de Jager, Edsilia Rombley en Ruben Nicolai omver te blazen. ​Hij bleek tevens een master in disguise te zijn, want tot het laatste moment wist hij zijn identiteit verborgen te houden.

Carlo Boszhard: “Ik ben onder de indruk van alle deelnemers, ontroerd door de woorden van Barrie Stevens, trots op de dappere reden om mee te doen aan dit programma van Jim Bakkum. Peter R. de Vries is voor mij altijd al een held geweest en heeft dat als uitreiker van de prijs weer bevestigd. Barry Atsma is de perfecte winnaar op een avond waar niemand heeft verloren.”

Er deden zeven bekende Nederlandse mannen mee en een speciale mystery drag queen. De mannen gingen de uitdaging aan om hun ‘inner queen’ te omarmen. Na een training hebben ze in deze eenmalige zaterdagavondshow laten zien hoe zij als een diva over de catwalk paraderen, een lipsync uitvoeren en indruk maken op de vakjury en de kijkers.

In het speciale Videoland-programma Make Up Your Mind: De weg naar de Catwalk is te zien hoe de kandidaten het traject hebben ondergaan. Wie maakte een vliegende start en voor wie was het een echte uitdaging? Make Up Your Mind en Make Up Your Mind: De weg naar de Catwalk zijn geproduceerd door Herriemakers.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen