Article header image

BankGiro Loterij The Big Picture terug bij RTL 4

Ook in 2016 krijgen de kandidaten van BankGiro Loterij The Big Picture de kans om miljonair te worden. In de spelshow, die gepresenteerd wordt door Robert ten Brink en vanaf 31 januari bij RTL 4 te zien is, maakt de studiokandidaat kans op één miljoen euro door twaalf vragen goed te beantwoorden.

Hij of zij ziet telkens een levensgrote foto in de studio en krijgt daar een vraag bij. Elk goed antwoord brengt de kandidaat een stap verder op de geldladder en dus ook dichter bij die één miljoen euro. Weet de kandidaat het antwoord niet, dan kan hij of zij tot drie keer toe een goed antwoord kopen. Per keer kost dit echter wel 25 procent van het opgebouwde prijzengeld. De onderwerpen van de vragen variëren van showbizz tot politiek en van kunst tot sport.

Tijdens het derde seizoen kunnen de kijkers weer live vanaf de bank meespelen via de interactieve Big Picture App. App-spelers die deelnemer zijn van de BankGiro Loterij maken dit seizoen elke keer als de studiospeler een goed antwoord koopt, kans op 15.000 euro.

BankGiro Loterij The Big Picture wordt geproduceerd door Talpa. Uitzending: wekelijks vanaf zondag 31 januari, tussen 22.00 uur en 23.00 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen