Dinsdag 16 januari 2018

AVRO start audities Junior Dance

De AVRO komt in het voorjaar van 2012 met het nieuwe dance-programma Junior Dance. In het programma gaat de omroep op zoek naar dansers in de leeftijd van 9 tot en met 15 jaar. Zowel het publiek als een vakjury bepaalt wie de winnaar wordt en wie kans maakt om op te treden voor een miljoenenpubliek bij de internationale finale van het Eurovisie Junior Songfestival 2012. Kinderen met een passie voor dansen die graag optreden voor een groot publiek kunnen zich tot 1 februari 2012 aanmelden.

Peter Lubbers, Directeur Media bij de AVRO: “Junior Dance is een logisch vervolg op het AVRO Junior Songfestival, dat al jaren populair is bij de jongere kijkers. Met dit nieuwe dance-format bieden we zaterdagavondamusement voor de jeugd en het complete gezin”. In Junior Dance kunnen solisten, duo’s of groepjes van maximaal drie personen in de leeftijd van 9 tot en met 15 jaar hun ‘moves’ tonen aan een vakjury. Van hip-hop tot klassiek of van streetdance tot latin, alle dansvormen zijn toegestaan.

Jonge dansers kunnen zich tot en met 1 februari 2012 aanmelden voor diverse categorieën. Het programma Junior Dance bestaat uit tien afleveringen. De AVRO zal begin 2012 meer bekend maken over de inhoud van het programma en onthullen wie Junior Dance gaat presenteren.

Bron: AVRO/Broadcast Magazine

Bericht delen