Dinsdag 16 januari 2018

AVRO maakt junior editie Wie is de Mol?

De AVRO komt in het voorjaar van 2014 met Wie is de Mol Junior. Tien jonge kandidaten, in de leeftijd van 12 tot en met 14 jaar, voeren onder leiding van presentator Art Rooijakkers spannende, actieve en slimme opdrachten uit in Nederland. Zij gaan op zoek naar de Mol in hun midden.

In Wie is de Mol Junior wordt intensief samengewerkt met het jongerenprogramma van het Wereld Natuur Fonds, WNF-LifeGuard. De kandidaten kiezen ieder een bedreigde diersoort waarvoor zij spelen. Het geld dat zij tijdens het avontuurlijke spel verdienen voor de pot, wordt uiteindelijk gedoneerd aan een project van het WNF. Via wieisdemoljunior.avro.nl kunnen jongeren zich aanmelden om mee te doen aan het programma.

Rooijakkers: “Ik weet als presentator en kandidaat hoe bijzonder het is om Wie is de Mol? mee te maken en ik heb gemerkt hoe populair WIDM? is bij kinderen. Daarom verheug ik me er nu al op om de jonge avonturiers op zoek te zien gaan naar de Mol. Het mag dan een juniorvariant zijn, deze zoektocht is zeker geen kinderspel!”

Peter Lubbers, Directeur Media van de AVRO: “De AVRO is blij dat er naast de volwassen versie nu een heel volwassen juniorversie van Wie is de Mol? komt. Kinderen kijken sowieso al veel naar Wie is de Mol? en nu hebben ze ook hun eigen variant. Ik hoop dat ze hier net zo veel plezier aan gaan beleven.”

Wie is de Mol Junior wordt geproduceerd door IDTV, dat ook verantwoordelijk is voor de volwassen versie. Deze begint in januari aan haar 14e seizoen.

Bron: AVRO

Bericht delen