Dinsdag 16 januari 2018

AT5 zendt MAX-programma KoffieMAX uit

Omroep MAX en AT5 gaan structureel samenwerken. Dit houdt concreet in dat MAX per 4 april de uitzendingen van KoffieMAX ter beschikking stelt aan AT5. Ook zal gezamenlijk nieuwe dag- en weekendprogrammering worden ontwikkeld speciaal gericht op oudere kijkers in Amsterdam.

AT5 zendt KoffieMAX vanaf maandag 4 april dagelijks uit om 15.30 uur, tot en met 15 april is dit een herhaling van de uitzending die ochtend op Nederland 1. Tijdens de zomerstop (vanaf 18 april) herhaalt AT5 eerdere afleveringen van KoffieMAX. Ook geeft MAX verschillende muziekspecials vrij aan AT5.

MAX-directeur Jan Slagter: ”Ik ben erg blij dat wij nu, na de afspraken met Omroep Brabant, ook de samenwerking met AT5 vorm hebben kunnen geven. Dit is toch een van de sterkste regionale zenders van Nederland. MAX ziet veel kansen in het intensiveren van de samenwerking met lokale en regionale omroepen. De roep om samenwerking wordt ook vanuit politiek Den Haag steeds sterker, ook daar spelen wij met deze samenwerking op in.”

Algemeen directeur Ton F. van Dijk van AT5: ”Als regionale zender voor Amsterdam en omgeving is AT5 natuurlijk vooral de nieuwszender voor en door alle Amsterdammers. Van jong tot oud. Maar AT5 gelooft ook in samenwerking met andere publieke omroepen. Het is bekend dat er ’s middags veel oudere kijkers op AT5 afstemmen. Ook gaan we samen met MAX nieuwe programma’s ontwikkelen speciaal voor de oudere doelgroep.”

Bron: AT5

 

Bericht delen