Art Rooijakkers verlengt contract met AVROTROS

Art Rooijakkers blijft voorlopig exclusief verbonden aan AVROTROS. De presentator, die momenteel bij de omroep te zien is in de programma’s PopCafé en Cash op Zolder, blijft de komende twee jaar ook het gezicht van het succesvolle programma Wie is de Mol?.

Zowel de presentator als AVROTROS verheugen zich op de voortzetting van de samenwerking.

Remco van Leen, directeur Media AVROTROS: “Art is een veelzijdig presentator. Net als de programma’s die hij presenteert is hij een belangrijke, vaste waarde geworden van AVROTROS. Wij zijn dan ook blij om onze prettige samenwerking de komende twee jaar voort te zetten.”

Rooijakkers: “De afgelopen jaren heb ik veel verschillende dingen gedaan bij de omroep: ik heb met popmuzikanten aan tafel gezeten en met ex-beroepscriminelen in een park afgesproken, ik heb meegekeken bij repeterende Concertgebouworkestleden en met de Mol een tropisch eiland bezocht. Eind vorig jaar had ik ook de eer om namens Wie is de Mol? een TelevizierRing in ontvangst te nemen in Carré. Met veel zin en nieuwsgierigheid kijk ik uit naar de komende jaren bij AVROTROS.”

Bron: AVROTROS/Broadcast Magazine

Bericht delen