Art Rooijakkers gaat opvolger Van Der Vorst Ziet Sterren presenteren
woensdag 21 augustus 2019

Art Rooijakkers gaat opvolger Van Der Vorst Ziet Sterren presenteren

Art Rooijakkers gaat het nieuwe seizoen van Van der Vorst Ziet Sterren presenteren. Hij neemt het interviewprogramma over van zijn nieuwe baas Peter van der Vorst, die sinds maart directeur Content en Marketing is bij RTL.

“Ik vind het spannend, eervol en heel bijzonder dat ik hiervoor gevraagd ben”, reageerde Art Rooijakkers woensdag in RTL Boulevard op het nieuws. In het programma bracht Peter van der Vorst bezoekjes aan sterren in binnen- en buitenland. “Het is heel mooi om in het leven van iemand te mogen duiken en een tijdje met hem of haar te mogen optrekken”. Wie Art graag zou willen interviewen, weet hij wel. “Stiekem hoop ik op Bruce Springsteen. De mail is er al uit, maar we hebben nog geen antwoord ontvangen.”

Hoe de opvolger van Van der Vorst Ziet Sterren gaat heten, is nog niet bekend. Art Rooijakkers presenteerde eerder onder meer Wie is de Mol?, Cash op Zolder en Helden van de wildernis. Sinds juni is de 42-jarige presentator dagelijks op RTL 4 te zien met zijn eigen zomertalkshow Zomer met Art.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen