Armin van Buuren viert jubileum bij RTL
woensdag 17 januari 2018

Armin van Buuren viert jubileum bij RTL

Armin van Buuren zit twintig jaar in het vak. Op 12 en 13 mei geeft hij een jubileumshow en is daarmee de eerste dj die met een soloshow in de Amsterdam ArenA staat. RTL biedt de kijker de mogelijkheid om de show (semi)live te volgen. Concentrate-host Kaj Gorgels doet live verslag op het YouTube-kanaal van Concentrate en Johnny de Mol is in de ArenA om in het RTL 4-programma Armin Only: Live vanuit de ArenA een kijkje achter de schermen te geven. 

RTL 4 in de week voorafgaand aan de liveshow iedere dag een documentaire uit de reeks Armin Van Buuren Is Mr. Perfect. Armin haalt voor de shows alles uit de kast. Behalve onder meer Kensington, Mr. Probz, Laura Jansen en zijn broer Eller van Buuren is de line up uitgebreid met optredens van Gavin DeGraw, Angel Taylor, Betsie Larkin, Cees Trappenburg, Eric Vloeimans en Olaf Blackwood. Zowel Kaj Gorgels als Johnny de Mol nemen de RTL-kijker mee voor een kijkje achter de schermen, spreken bekende fans en special guests en doen live verslag van de grootste solo dj-show ooit.

In Armin Van Buuren Is Mr. Perfect wordt een inkijk in het leven van Armin van Buuren gegeven. In december werd hij veertig en hij zit twintig jaar in het vak. Hoe is zijn carrière begonnen en wat heeft hij moeten opgeven om te komen waar hij nu is? Hij wordt gevolgd in zijn voorbereidingen naar zijn grootste solo dj-show ooit en dierbaren zoals zijn vrouw Erika en zijn ouders komen aan het woord.

Armin van Buuren is maar liefst vijf keer uitgeroepen tot de beste dj ter wereld en heeft de afgelopen twintig jaar diverse andere prestigieuze prijzen en onderscheidingen mogen ontvangen. Hij heeft meer dan 100 Armin Only shows gegeven op vijf continenten en in 68 verschillende landen. Armin Only: Live vanuit de ArenA wordt geproduceerd door Corrino, in samenwerking met RTL Productions. Armin Van Buuren Is Mr. Perfect wordt geproduceerd door Corrino.

 Bron: RTL/BM

Bericht delen