Annelies Noest Business Director bij Be-Entertainment
maandag 1 november 2021

Annelies Noest Business Director bij Be-Entertainment

De internationale contentdistributeur Be-Entertainment heeft Annelies Noest, voormalig topmanager van ITV Studios, aangesteld als Business Director. Be-Entertainment is onderdeel van DPG Media in Antwerpen.

In haar nieuwe rol zal Annelies Noest verantwoordelijk zijn voor het verder aansturen van de groei van het internationale netwerk van Be-Entertainment. De benoeming volgt op de samenwerking van Be-Entertainment met Thierry Lachkar’s Deeply Superficial in Frankrijk, wat de eerste stap was in de internationale expansie van het bedrijf.

Annelies Noest is geen onbekende in de formatbusiness. Ze heeft zo’n 20 jaar ervaring met formatdistributie en contentstrategie bij bedrijven als Endemol en Talpa Global. Meest recent was ze Director of Business Development bij ITV Studios, waar ze toezicht hield op internationale partnerschappen en strategische deals.

De timing van de benoeming valt samen met het kijkcijfersucces van The Box of Talent, dat momenteel België stormenderhand verovert en internationaal veel belangstelling trekt.

Annelies: “Ik vind het geweldig om bij Be-Entertainment te komen werken. Met zo’n sterke catalogus en een geweldige pool van creativiteit als kern, zal het fantastisch zijn om te zien hoe we deze kunnen laten groeien en kansen kunnen omzetten in succes en langdurige relaties.”

Be-Entertainment MD Gepke Nederlof vult aan: “Sinds we met Be-Entertainment zijn begonnen, hebben we onze catalogus en ons bedrijf aanzienlijk kunnen laten groeien. Ik ben enthousiast om deze volgende stap naar meer solide groei te zetten. Ik weet uit ervaring dat het een genoegen is om samen te werken met Annelies, een van de allerbesten in de business, en ik kijk ernaar uit om samen aan dit volgende hoofdstuk te beginnen.”

Bron: Be-Entertainment/BM

Bericht delen