Woensdag 17 januari 2018

Anna Nooshin tekent contract met RTL

Influencer en presentatrice Anna Nooshin en RTL gaan intensiever samenwerken. Nooshin tekende een contract voor 2 jaar met het mediabedrijf en verbindt zich aan RTL in de volle breedte. Naast haar bijdrage aan RTL Boulevard en Holland’s Next Top Model, gaat ze ook meewerken aan de ontwikkeling van andere formats voor zowel RTL 4 en RTL 5 als de online-videokanalen (RTL MCN).

Behalve presentatrice en succesvol onderneemster is Nooshin op online-gebied één van de populairste influencers van Nederland, met ruim 100.000 abonnees en 10 miljoen views op YouTube en 287.000 volgers op Instagram. RTL, RTL MCN en Anna Nooshin trekken samen op om nog betere content te ontwikkelen voor jonge millenials. Welke formats er worden ontwikkeld wordt later bekend gemaakt.

Nooshin: “Voor mij is dit een meisjesdroom die uitkomt. Televisie is het meest romantische medium dat is er is. Het ontroerd, brengt mensen bij elkaar en heeft bovenal een enorme communicatiekracht. Om dan nu te mogen tekenen bij RTL is echt een groot cadeau. Ik kijk er naar uit om samen met RTL een te gekke periode aan te gaan, waarin we beiden als enige doel hebben om de tofste en meest inspirerende content te creëren, op zowel tv als online.”

Zenderdirecteur Erland Galjaard: “We zijn ontzettend trots dat we Anna aan de RTL-familie mogen toevoegen. Ze heeft zich inmiddels ontwikkeld als multi-talent, zowel als presentatrice, formatontwikkelaar en onderneemster. Met haar en onze expertise kunnen we veel van elkaar leren.”

General Manager RTL MCN, Erik Kepper: “Anna is enorm talentvol en een ware aanwinst voor RTL MCN. Haar kennis, creativiteit en bereik is een mooie aanvulling op ons netwerk. Samen gaan we nog meer mooie formats ontwikkelen, zowel online als offline.”

Bron: RTL/Broadcast Magazine

 

Bericht delen