Dinsdag 16 januari 2018

Angela Groothuizen even terug bij de AVRO

Op 16 november presenteert AVRO-gezicht Art Rooijkakkers samen met Angela Groothuizen live de televisieshow Sta op tegen kanker. De productie is in handen van I Care Producties.

Het programma is gebaseerd op het succesvolle Amerikaanse Stand up to Cancer dat sinds 2008 jaarlijks wordt uitgezonden door ABC, CBS en NBC. Dankzij een samenwerking tussen KWF Kankerbestrijding en de Entertainment Industry Foundation (EIF) is de Nederlandse versie voor de tweede keer te zien.

De presentatoren verheugen zich op de samenwerking. Groothuizen: “Bij het tv-programma Sta op tegen kanker was ik vorig jaar natuurlijk ook betrokken, dus toen de AVRO me belde, om samen met Rooijakkers de liveshow te presenteren, was ik meteen enthousiast!”

Na het succes van vorig  jaar, dat een recordaantal van ruim 50.000 donateurs opleverde, heeft de AVRO tal van artiesten weten te strikken die in het programma hun steun in de strijd tegen kanker tonen: Jan Kooijman, Lauren Verster, Ruth Jacott, Guus Meeuwis, Melody Klaver, Jennifer Hoffman, Anna Drijver, Levi van Kempen, Epke Zonderland, Dennis van der Geest, Boris van der Ham, Xander de Buisonjé, Brigitte Heitzer, Michelle Splietelhof, Casey Francisco, Joke de Kruijff, Willeke van Ammelrooy, Roelof Hemmen, Dominique van der Heyde, Monique Collignon, Frank Sanders, Esther Schouten, Bennie Jolink, Fabienne de Vries, Ruud de Wild, Erik de Zwart, Martin Gaus, Vivienne van der Assem en Anniko van Santen staan allemaal  op tegen kanker tijdens de live uitzending.

Bron: AVRO/Broadcast Magazine

Bericht delen