Woensdag 17 januari 2018

André van Duin presenteert Heel Holland Bakt

André van Duin is dit najaar steun en toeverlaat voor de bakkers in het vierde seizoen van MAX’ Heel Holland Bakt. Dat werd maandag bekend gemaakt in het programma Tijd voor MAX. Van Duin vervangt Martine Bijl, die herstellende is van een subarachnoïdale bloeding.

De 69-jarige komiek en presentator kijkt er naar uit om de honneurs waar te nemen: “Het is voor mij een eer en uitdaging om het stokje tijdelijk van Martine Bijl te mogen overnemen. Het wordt zeker geen André van Duin show, maar ik stel mij volledig in dienst van de kandidaten en hun baksels. Ik verheug mij zeer op de samenwerking met Janny en Robèrt, we gaan er iets moois van maken met hier en daar een glimlach.”

In een reactie zegt Martine Bijl: “Ik hou van André van Duin. Iederéén houdt van André van Duin. Ik kan me geen betere keuze voorstellen.”

Ook MAX-directeur Jan Slagter is blij dat Van Duin de presentatie tijdelijk op zich neemt. “We waren op zoek naar een unieke en authentieke persoonlijkheid. In André van Duin hebben we de perfecte tijdelijke presentator gevonden.”

Heel Holland Bakt is vanaf zondag 4 september om 20.20 uur te zien op NPO 1.

Bron: Omroep MAX/Broadcast Magazine

Bericht delen