woensdag 17 januari 2018

André Hazes jr. gaat Rad van Fortuin presenteren

André Hazes jr. neemt vanaf 22 augustus de presentatie van Rad van fortuin voor zijn rekening. SBS6 gaat het legendarische spelprogramma dagelijks uitzenden. De spelformule blijft hetzelfde, maar het programma wordt wel geactualiseerd. Naast André Hazes jr. als nieuwe presentator draait wekelijks een andere Leo of Leontine de bordjes om.

Hazes: “Ik vind het fantastisch om het bekende Rad van fortuin te mogen presenteren. Ik ga het spel op mijn manier leiden en daarbij vind ik de sfeer heel belangrijk. Ik ga dus veel lol maken met de kandidaten en de wekelijks wisselende Leo of Leontine. Ik hoop daarmee zowel kijkers die het Rad van fortuin van vroeger kennen, als nieuwe kijkers aan te spreken!”

De 22-jarige zanger hield deze week de gemoederen flink bezig door het posten van een filmpje op zijn social media waarin hij vertelde een grote tatoeage te nemen voor een belangrijke gebeurtenis. In de tweede video die zojuist verschenen is, bleek dat zijn vaste tattoo artist Dex een groot Rad van fortuin op zijn rug heeft gezet.

Bron: SBS/Broadcast Magazine

Bericht delen