Alphons Martens directeur AT5
dinsdag 2 juni 2020

Alphons Martens directeur AT5

Alphons Martens is de nieuwe directeur van de Amsterdamse stadszender AT5. Martens deed ruime media-ervaring op bij onder andere SBS, FOX Networks en EndemolShine. Sinds 1 juni is hij de opvolger van John Olivieira, die het afgelopen jaar waarnemend directeur was.

Martens wordt formeel directeur-bestuurder van Publieke Omroep Amsterdam (POA), de stichting die behalve AT5 ook SALTO, de Concertzender en de Amsterdamse editie van FunX onder zich heeft.

Jef Holland, voorzitter van de Raad van Toezicht van POA: “Alphons is een uitstekende kracht om POA en haar merken naar de volgende fase te loodsen. We gaan naar een eenduidige organisatie met AT5 als journalistieke en SALTO als faciliterende tak. Met zijn ervaring als verantwoordelijke voor marketing en content bij FOX, kan Alphons ons daarbij enorm helpen.”

Alphons Martens: “Ik kijk uit naar de samenwerking met de collega’s en volgers van POA en haar prachtige merken. Ik zie het als mijn opdracht om POA toekomstbestendig te maken. Ik hecht groot belang aan onafhankelijke journalistiek en geloof in de kracht van samenwerken.”

Bron: Nederlands Media Nieuws/BM

Bericht delen