Alle live actie van de Olympische Winterspelen te volgen op discovery+
donderdag 13 januari 2022

Alle live actie van de Olympische Winterspelen te volgen op discovery+

Op vrijdag 4 februari 2022 is het eindelijk zo ver. Dan wordt met de Olympische vlam het vuur voor de Olympische Winterspelen 2022 in Beijing ontstoken. Voor Beijing 2022 is discovery+ de plek waar de kijker straks alles live kan volgen.

Met zelfs de exclusieve rechten voor biatlon en schansspringen. Samen met Sander Kleikers, Koen Weijland en Tessa Veldhuis houden discovery+ en Eurosport de kijker van minuut tot minuut up to date over alles wat er speelt tijdens Beijing 2022.

discovery+
Met discovery+ is de kijker straks zelf regisseur en bepaalt met de verschillende live-feeds van alle disciplines wat er wanneer de huiskamer binnen streamt. De meeste wedstrijden worden voorzien van Nederlands commentaar door bekende Eurosport-experts zoals Herbert Cool bij het biatlon, Haya Leenards bij het kunstrijden en Leo Oldenburger samen met Ron Berteling bij het ijshockey. Naast alle Olympische wedstrijden kunnen ook alle Eurosport studioprogramma’s live of on-demand gestreamd worden via discovery+.

Eurosport 1 & 2

Op Eurosport 1 en Eurosport 2 geniet de kijker op tv mee van alles wat de Olympische Winterspelen Beijing 2022 te bieden hebben. Met de dagelijkse Eurosport live-programma’s Medal Zone en Beijing Today nemen presentatoren Sander Kleikers, Koen Weijland en Tessa Veldhuis de kijker mee op een reis langs alle wedstrijden, finales, medailles en ceremonies in Beijing.

Woensdag 2 februari om 13.05 uur is de start van de allereerste live-uitzending op discovery+ met de eerste rondes curling vanuit Beijing. De dagen erna zijn gevuld met live-uitzendingen van alle disciplines voorzien van Nederlands commentaar volgens het officiële Olympische schema 2022.

Ook zijn uiteraard zowel de openingsceremonie op vrijdag 4 februari om 21.00 uur als de sluitingsceremonie op zondag 20 februari geheel live te volgen via discovery+. De volledige Olympische programmering is te vinden op www.eurosport.nl.

Bron: Discovery Benelux/BM

Bericht delen